Luk

Aftenmenu - Restaurant Frank - Moderne bistro i København

5 SERVERINGER
675
PARRING AF 5 GLAS VIN
550
Dorade, grapefrugt, fenikkel, kapersbær & bipollen
Torsk, chimichurri, yuzo kosho, porre, morkler & oxideret vin
Dådyr tartar, rødbede, timut peber, figner & sort trompethat
Cannelloni, confiteret kanin, pinjekerner & karl johan
Pæresorbet, ymer, Chartreuse & vanilje
SNACKS
Lucques oliven
40
Gold selection caviar, creme fraiche 48%, rå rejer & friteret brød
285
Gillardeau østers, lime kosho, grøn tabasco & kefirlime
55
Gillardeau østers, salatløg, madagaskar peber & mezcal
55
Friteret østers, szechuanpeber, Japansk mayo & rød grapefrugt
60
RETTER
Dorade, grapefrugt, fenikkel, kapersbær & bipollen
145
Dådyr tartar, rødbede, timut peber, figner & sort trompethat
165
Risotto, Paleta Mangalica, marsala & vintertrøfller
255
Torsk, chimichurri, yuzu kosho morkler, porre & oxideret vin
235
Cannelloni, confiteret kanin, pinjekerner & karl johan
275
Tomahawk af sortfodsgris, kartoffelpuré, salat & peppersauce (2 personer)
575
Havtaske hale, tomat mostarda, kålskud & hummerbearnaise (2 pers.)
650
DESSERT & OST
Canelé
50
Pæresorbet, ymer, Chartreuse & vanilje
100
Chokoladesorbet, hasselnødder, hvid chokolade creme & misokaramel
105
Pain perdu, brunet smør is & tamarindkaramel
115
‘Franks ostemad’ - Tête de Moine, tomatmarmelade & friteret brød
110