Luk

Aftenmenu - Restaurant Frank - Moderne bistro i København

5 serveringer 600 
Paring med 5 glas vin 485 
  
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote 
Miso kulmule, fenikkel, pak choi & muslingesauce 
"Creamy corn", byg miso, socca & scarmorza 
Svinenakke, friggitelli peber, ramsløg, thai basilikum & olivenolie blanquette 

Bagte figner, hvid balsamico, mælkeis & figensbladeolie

 
  
  
A la carte
 
Oliven40
Østers, verjus, løg & lime kosho40
Friterede østers & kimchiremoulade40
Kartoffel, æg & furikake90
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote135
Kammusling, fersken, timut peber & lardo135
"Creamy corn", byg miso, socca & scarmorza135
Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce220
Jomfruhummer agnolotti, harissa, hvid grape & bisque215
Svinenakke, friggitelli peber, ramsløg, thai basilikum & olivenolie blanquette225
Côte de Boeuf, kartoffel, Brillat Savarin, treviso salat, marvben sauce (2 pers.)1100
  

Bagte figner, hvid balsamico, mælkeis & figensbladeolie

95
Fåreyoghurtparfait, abrikoser, abrikoslikør & hindbærgranita95
Chokoladesorbet, ristet kokosmousse, kokostuille & hvid chokolade95
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød110