5 serveringer 600 | |
Paring med 5 glas vin 485 | |
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote | |
Miso kuller, fenikkel, pak choi & muslingesauce | |
Hvide asparges, æg, ponzu & X.O. | |
Svinenakke, friggitelli peber, ramsløg, thai basilikum & olivenolie blanquette | |
Grillet ananas sorbet, birketræ & dobbelt fløde | |
A la carte | |
Oliven | 40 |
Østers, verjus, løg & lime kosho | 40 |
Friterede østers & kimchiremoulade | 90 |
Kartoffel, æg & furikake | 90 |
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote | 130 |
Hvide asparges, æg, ponzu & X.O. | 130 |
Miso kuller, fennikel, pak choi & muslingesauce | 220 |
Ricotta dumplings, brunet smør, æggeblomme & gruyére | 185 |
Svinenakke, friggitelli peber, ramsløg, thai basilikum & olivenolie blanquette | 225 |
Côte de boeuf, kartoffel, Brillat Savarin, treviso salat, marvben sauce (2 pers.) | 900 |
Grillet ananas sorbet, birketræ & dobbeltfløde | 95 |
Citron posset, brændt citron, amaretto & makroner | 95 |
Mille feuille, chokolade, karl johan, balsamico & marsala sabayonne | 95 |
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød | 110 |