Luk

Aftenmenu - Restaurant Frank - Moderne bistro i København

5 serveringer
650
Parring med 5 glas vin
525
Hamachi, hvid grapefrugt & wasabi kizami
Tartar, ramsløgcreme, ærter & grøn paprika
Hvid asparges, morcilla iberico, oregano & pecorino romano
Havbars en croute, grillet kål, grøn asparges & bordelaisesauce
Kakigori, rabarber sorbet, havre, diplomat creme & ristet vanilje
Snacks
Oliven
40
Gillardeau østers, stikkelsbær, hvid soya & sanchopeber
55
Gillardeau østers, nye løg madagaskar peper & mezcal
60
Friteret østers, szechuanpeber, Japansk mayo & rød grapefrugt
60
Langos, Pimenton creme & lomo de vaca
95
Retter
Hamachi, hvid grapefrugt & wasabi kizami
150
Tartar, ramsløgcreme, ærter & grøn paprika
150
Hvid asparges, morcilla iberico, oregano & pecorino romano
150
Torsk, chimichurri, yuzu kosho, mini porre & cote du jura
235
Havbars en croute, grillet kål, grøn asparges & bordelaisesauce
245
Cannelloni, confiteret kanin, pinjekerner & karl johan
265
Tomahawk af sortfodsgris, kartoffelpuré, salat & peppersauce (2 personer)
480
Dessert & ost
Kakigori, rabarber sorbet, havre, diplomat creme & ristet vanilje
95
Chokoladesorbet, hasselnødder, hvid chokolade creme & vaniljemiso
95
Croissant “Pain Perdu” med is på brunet smør, tamarindkaramel & morbær
110
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød
110