Luk

Aftenmenu - Restaurant Frank - Moderne bistro i København

5 serveringer
650
Parring med 5 glas vin
525
Hamachi, camone tomat, piment & salsa macha
Hvide asparges med ramsløg, cashew & umodne ferskner
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler & Havgus
Hellefynder, chorizo, nye løg & sauce foyot
Kakigori, rabarber, grøn anis & dobbeltfløde
A la carte
Snacks
Oliven
40
Østers, tepache & sanchopeber
40
"KFO" Korean fried oyster
45
Østers "Rockefeller"
50
Langos, Pimenton creme & lomo de vaca
95
Retter
Hamachi, camone tomat, piment & salsa macha
135
Tartar, asparges, grillet ærter, ristet brød & katsobushi
125
Hvide asparges med ramsløg, cashew & umodne ferskner
125
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler, havgus
165
Pighvar på crouton, munkeskæg, agurk & muslingesauce
195
Hellefynder, chorizo, nye løg & sauce foyot
220
Ribeye-kappe, pommes anna, escarole salad & marvbensauce
335
Dessert & ost
Kakigori, rabarber, grøn anis & dobbeltfløde
95
Chokoladesorbet, kokosmousse, kokostuille & hvid chokolade
95
Panna cotta, Grand manier, vanilje og passionsfrugt
95
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød
110