Luk

Aftenmenu - Restaurant Frank - Moderne bistro i København

5 serveringer 600 
Paring med 5 glas vin 485 
  
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote 
Miso kuller, fenikkel, pak choi & muslingesauce 
Hvide asparges, æg, ponzu & X.O. 
Svinenakke, friggitelli peber, ramsløg, thai basilikum & olivenolie blanquette 
Grillet ananas sorbet, birketræ & dobbelt fløde 
  
  
A la carte
 
Oliven40
Østers, verjus, løg & lime kosho40
Friterede østers & kimchiremoulade90
Kartoffel, æg & furikake90
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote130
Hvide asparges, æg, ponzu & X.O.130
Miso kuller, fennikel, pak choi & muslingesauce220
Ricotta dumplings, brunet smør, æggeblomme & gruyére185
Svinenakke, friggitelli peber, ramsløg, thai basilikum & olivenolie blanquette225
Côte de boeuf, kartoffel, Brillat Savarin, treviso salat, marvben sauce (2 pers.)900
Grillet ananas sorbet, birketræ & dobbeltfløde95
Citron posset, brændt citron, amaretto & makroner95
Mille feuille, chokolade, karl johan, balsamico & marsala sabayonne95
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød110