5 serveringer 600 | |
Paring med 5 glas vin 485 | |
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote | |
Miso kulmule, fenikkel, pak choi & muslingesauce | |
"Creamy corn", byg miso, socca & scarmorza | |
Kalvebrisler, sort hvidløgs BBQ, kvæde, endive & demi sauce | |
Bagte figner, hvid balsamico, mælkeis & picual olivenolie | |
A la carte | |
Oliven | 40 |
Østers, verjus, løg & lime kosho | 40 |
Friterede østers & kimchiremoulade | 40 |
Blomme toast, ume, lang peber & gravad skovdue | 90 |
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote | 135 |
Mandelmuslinger, XO & kærnemælks sauce | 135 |
"Creamy corn", byg miso, socca & scarmorza | 135 |
Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce | 220 |
Jomfruhummer agnolotti, harissa, hvid grape & bisque | 215 |
Kalvebrisler, sort hvidløgs BBQ, kvæde, endive & demi sauce | 220 |
Côte de Boeuf, kartoffel, Brillat Savarin, treviso salat, marvben sauce (2 pers.) | 1100 |
Pære, kamille, mascarpone, vanilje & pære granité | 95 |
Bagte figner, hvid balsamico, mælkeis & picual olivenolie | 95 |
Chokoladesorbet, ristet kokosmousse, kokostuille & hvid chokolade | 95 |
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød | 110 |