5 serveringer
650
Parring med 5 glas vin
525
Hamachi, hvid grapefrugt & wasabi kizami
Tartar, chimichurri, haricot verts & pecorino romano
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler & Havgus
Andetoast, sort trompetsvamp, tyttebær & Côtes du jura
Kakigori, ristet ris is, vanilje & kirsebær
Snacks
Oliven
40
Østers, stikkelsbær, hvid soya & sanchopeber
45
"KFO" Korean fried oyster
50
Gratineret østers, piment & sobrasada
50
Langos, Pimenton creme & lomo de vaca
95
Retter
Hamachi, hvid grapefrugt & wasabi kizami
150
Tartar, chimichurri, haricot verts & pecorino romano
150
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler & havgus
165
Andetoast, sort trompetsvamp, tyttebær & Côtes du jura
225
Kulmule, black mole, majs, grønkål & majsblanquette
235
Rødtunge, porre, sort lime & muslingesauce 265
Tomahawk af sortfodsgris, kartoffelpuré, salat & peppersauce (2 personer)
480
Dessert & ost
Kakigori, ristet ris is, vanilje & kirsebær
95
Chokoladesorbet, kokosmousse, kokostuille & hvid chokolade
95
Croissant “Pain Perdu” med is på brunet smør, tamarindkaramel & morbær
110
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød
110