5 serveringer 600 | |
Paring med 5 glas vin 485 | |
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote | |
Miso kulmule, fenikkel, pak choi & muslingesauce | |
"Creamy corn", byg miso, socca & scarmorza | |
Svinenakke, friggitelli peber, ramsløg, thai basilikum & olivenolie blanquette | |
Bagte figner, hvid balsamico, mælkeis & figensbladeolie | |
A la carte | |
Oliven | 40 |
Østers, verjus, løg & lime kosho | 40 |
Friterede østers & kimchiremoulade | 40 |
Kartoffel, æg & furikake | 90 |
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote | 135 |
Kammusling, fersken, timut peber & lardo | 135 |
"Creamy corn", byg miso, socca & scarmorza | 135 |
Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce | 220 |
Jomfruhummer agnolotti, harissa, hvid grape & bisque | 215 |
Svinenakke, friggitelli peber, ramsløg, thai basilikum & olivenolie blanquette | 225 |
Côte de Boeuf, kartoffel, Brillat Savarin, treviso salat, marvben sauce (2 pers.) | 1100 |
Bagte figner, hvid balsamico, mælkeis & figensbladeolie | 95 |
Fåreyoghurtparfait, abrikoser, abrikoslikør & hindbærgranita | 95 |
Chokoladesorbet, ristet kokosmousse, kokostuille & hvid chokolade | 95 |
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød | 110 |