5 serveringer
650
Parring med 5 glas vin
525
Hamachi, camone tomat, piment & salsa macha
Tartar, chimichurri, haricot verts & pecorino romano
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler & Havgus
Kulmule, black mole, majs, grønkål & majsblanquette
Kakigori, fersken, hindbær & dobbeltfløde
Snacks
Oliven
40
Østers, stikkelsbær, hvid soya & sanchopeber
40
"KFO" Korean fried oyster
45
Østers "Rockefeller"
50
Langos, Pimenton creme & lomo de vaca
95
Forretter
Hamachi, camone tomat, piment & salsa macha
135
Tartar, chimichurri, haricot verts & pecorino romano
135
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler & havgus
165
Hovedretter
Oksehaletoast, kantareller, tyttebær & Côtes du jura 88’ (tilføj trøffel + 50)
200
Kulmule, black mole, majs, grønkål & majsblanquette
220
Rødtunge, kammusling, porre, sort lime & muslingesauce
250
Tomahawk af sortfodsgris, kartoffelpuré, salat & peppersauce (2 personer)
460
Dessert & ost
Kakigori, fersken, hindbær & dobbeltfløde
95
Chokoladesorbet, kokosmousse, kokostuille & hvid chokolade
95
Croissant “Pain Perdu” med is på brunet smør, tamarindkaramel & morbær
110
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød
110