4 serveringer 500 | |
Parring med 4 glas vin 525 | |
Hamachi, blodappelsin, hvid soya, kapers & mandelolie | |
Tartar, svampesoya, timutpeber & figner | |
Gnocchi, kartoffelsauce, Morkler & havgus | |
Kakigori, olivenoliesorbet, ris & bergamotte | |
A la carte | |
Oliven | 40 |
Østers, tepache & sanchopeber | 40 |
"KFO" Korean fried oyster | 45 |
Østers "Rockefeller" | 50 |
Langos, Pimenton creme & lomo de vaca | 95 |
| |
Hamachi, blodappelsin, hvid soya, kapers & mandelolie | 125 |
Tartar, svampesoya, timutpeber & figner | 165 |
Jomfruhummer, chorizo, græskar & bouillon | 140 |
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler & havgus | 165 |
Pighvar på crouton, munkeskæg, agurk & muslingesauce | 195 |
Dådyr, østershat, morbær & anchopebersauce | 220 |
Ribeye-kappe, kartoffel, castelfrancosalat & marvbensauce | 325 |
Kakigori, olivenoliesorbet, ris & bergamotte | 95 |
Donut, sort kardemomme, calvados & macadamia is | 95 |
Chokoladesorbet, kokosmousse, kokostuille & hvid chokolade | 95 |
Panna cotta, Grand manier, vanilje og passionsfrugt | 95 |
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød | 110 |