Snacks | |
Oliven | 40 |
Langos, Pimentoncreme & lomo de vaca | 95 |
Østers, stikkelsbær, hvid soya & sanchopeber | 40 |
“KFO” Korean fried oyster | 45 |
Østers 'Rockefeller' | 50 |
1 af hver østers | 125 |
Frokost 3 retter 400 | |
3 glas vin 300 | |
Hamachi, camone tomat, piment & salsa macha | |
Tatar, chimichurri, haricot vert & pecorino romano | |
- | |
Oksehaletoast, kantareller, tyttebær & Côtes du jura 88 | |
Kulmule, black mole, majs, grønkål & majsblanquette | |
Tomahawk af sortfodsgris, kartoffelpuré, salat & pebersauce (2 personer) +100 | |
- | |
Kakigori, fersken, hindbær & dobbeltfløde | |
Chokoladesorbet, kokosmousse, kokostuille & hvid chokolad | |
Croissant “Pain Perdu” med is på brunet smør, tamarindkaramel & morbær +15 | |
Tête de Moine, tomatmarmelade & friteret brød +15 | |