Luk

Frokostmenu - Restaurant Frank - Moderne bistro i København

3 retter 390

Paring med 3 glas vin 285

Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote

Kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce

Bagte figner, hvid balsamico, mælkeis & picual olivenolie

 
  
  

5 retter 600

Paring med 5 glas vin 485

Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote

Miso kulmule, fenikkel, pak choi & muslingesauce

"Creamy corn", byg miso, socca & scarmorza

Kalvebrisler, sort hvidløgs BBQ, kvæde, endive & demi sauce

Bagte figner, hvid balsamico, mælkeis & picual olivenolie

 
  
  
A la carte
 
Oliven40
Østers, verjus, løg & lime kosho40
Friterede østers & kimchiremoulade40

Blomme toast, ume, lang peber & gravad skovdue

90
Rejetatar, tomat, piquillo, aioli & achiote135

Mandelmuslinger, XO & kærnemælks sauce

135
"Creamy corn", byg miso, socca & scarmorza135
Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce220
Jomfruhummer agnolotti, harissa, hvid grape & bisque215

Kalvebrisler, sort hvidløgs BBQ, kvæde, endive & demi sauce

220
Côte de Boeuf, kartoffel, Brillat Savarin, treviso salat, marvben sauce (2 pers.)1100
  

Pære, kamille, mascarpone, vanilje & pære granité

95

Bagte figner, hvid balsamico, mælkeis & picual olivenolie

95
Chokoladesorbet, ristet kokosmousse, kokostuille & hvid chokolade95
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød110