5 serveringer
650
Parring med 5 glas vin
525
Hamachi, hvid grapefrugt & wasabi kizami
Tartar, ramsløgcreme, ærter & grøn paprika
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler & Havgus
Oksekæbetoast, vilde svampe, tyttebær & Côtes du jura
Kakigori, blodappelsin sorbet, mandel chantilly & rosapeber
Snacks
Oliven
40
Gillardeau østers, stikkelsbær, hvid soya & sanchopeber
55
Friteret østers, szechuanpeber, Japansk mayo & rød grapefrugt
60
Gratineret østers, piment & sobrasada
60
Langos, Pimenton creme & lomo de vaca
95
Retter
Hamachi, hvid grapefrugt & wasabi kizami
150
Tartar, ramsløgcreme, ærter & grøn paprika
150
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler & havgus
165
Oksekæbetoast, vilde svampe, tyttebær & Côtes du jura
225
Torsk, græskarkerne, fennikel, citronmelisse & mole verde
235
Rødtunge en croute, kammusling, grillet kål, flowersprouts & bordelaise sauce
265
Tomahawk af sortfodsgris, kartoffelpuré, salat & peppersauce (2 personer)
480
Dessert & ost
Kakigori, blodappelsin sorbet, mandel chantilly & rosapeber
95
Chokoladesorbet, hasselnødder, hvid chokolade creme & vaniljemiso
95
Croissant “Pain Perdu” med is på brunet smør, tamarindkaramel & morbær
110
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød
110