FRANKS MENU


8 SERVERINGER 545,-


Østers med XO sauce, ingefær & sichuan peber
Hummersalat med med syltet krondild, friskost & peberrod
Tatar af okse med chipotle, piment & sprød boghvede
French toast med glaserede kyllingevinger & trøfler

Filet af rødspætte med porre, agurk, Noilly Prat & muslingesauce

Sandart med græskar, havtorn & kaffir lime

Kalvehaler med svampe, crouton, bagte løg & tyttebær
(med trøffel +50)

Æbleis med æblekompot, hasselnøddemakron & chantilly


1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 475,-
VINMENU 4 GLAS 395,-

SNACKS
Østers med XO sauce, ingefær & sichuan peber pr. stk 35,-
Cashewnødder med sort peber & sort lime 40,-
Sortfodsskinke 90,-
Oliven 35,-

FORRETTER
French toast med glaserede kyllingevinger, umeboshi & trøfler 115,-
Karamelliseret jordskokker med røget gåsebryst, kvæder & valnødder 120,-
Tatar af okse med chipotle, piment & sprød boghvede 110,-
30g. Gold Caviar fra Gastro Unika med kartoffelrösti & creme fraiche 450.

HOVEDRETTER
Sandart med græskar, havtorn & kaffir lime 185,-
Filet af rødspætte med porre, agurk, Noilly Prat & muslingesauce 175,-
Kalvehaler med svampe, bagte løg, tyttebær, crouton & trøffel 195,-
Kalvemørbrad med andeleversmør, brioche, spinat, trøffel, & madeira sauce 275,-

DESSERT & OST
Æbleis med æblekompot, hasselnøddemakron & chantilly 95,-
Chokolademousse med krokant, kaffecreme, karamel & solbær 95,-
3 oste med sprødt & sødt 120,-