7 serveringer 565 

Coppa

Østers, grape kosho mignonette

Kartoffel, æg & bonito furikake

Blæksprutte, XO sauce, blåmuslinger, ærter & “chimichurri”

Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce

Lamme schnitzel, merguez, bergamotte & vadouvan

Brunet smør is, hvid chokolade, passionsfrugt & brandy

Paring med 5 glas 485

A la carte 

Oliven 40

Coppa 70

Østers, grape kosho mignonette 35

Friterede østers & kimchi remoulade 35

Kartoffel, æg & bonito furikake 90

Blæksprutte, XO sauce, blåmuslinger, ærter & “chimichurri” 130

Hvid asparges, boquerones, brød, sesam & ajo blanco 125

Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce 180

Gnocchi, morkler, fino sherry & pecorino romano 165

Lamme schnitzel, merguez, bergamotte & vadouvan 180

Kamille panna cotta, kumquats & sprød ris 90

Solbær, saltet mælkeis, ananas sorbet & dulce de leche 90

Brunet smør is, hvid chokolade, passionsfrugt & brandy 90

Tête de Moine, tomatmarmelade & friteret brød 90