4 serveringer 375
–
helleflynder, æble, broccoli & tørret caviar
tatar, pebercreme, parmesan & radicchio
andebryst, rødbeder, brombær & tamarind
krydret græskarkage, karamel & creme fraiche
–
4 glas vin 385
____________________________________________
7 serveringer 545
–
østers, agurk & peberrod
mangalicaskinke
helleflynder, æble, broccoli & tørret caviar
rødspætte med agurk, porre & muslingesauce
tatar, pebercreme, parmesan & radicchio
andebryst, rødbeder, brombær & tamarind
krydret græskarkage, karamel & creme fraiche
–
1 glas champagne + 5 glas vin 575
a la carte
oliven 40
østers, agurk & peberrod 35
mangalicaskinke 95
ansjoser, citron & mayonnaise 95
helleflynder, æble, broccoli & tørret caviar 120
tatar, pebercreme, parmesan & radicchio 95
hummer-cappelletti, mascarpone & pinjekerner 145
svampetoast, kyllingelevermousse, tyttebær & trøfler 165
rødspætte med agurk, porre & muslingesauce 165
andebryst, rødbeder, brombær & tamarind 175
pæresorbet, yogurt, chartreuse & citronverbena 85
krydret græskarkage, karamel & creme fraiche 85
chokoladesorbet, sorte trøfler & olivenolie 85
comté 24 mdr. 85