5 serveringer 600 

Rødfisk, kaki, kumquat, citrusvinaigrette & kombu

Miso kuller fennikel, pak choi & muslingesauce

Østershatte, sort hvidløg, croutoner, mandel & macadamia

Pluma, ananas mostarda, flowersprouts, & sobrassada

Kvæde iscreme, havre, honning & mørk rom

Paring med 5 glas 485

A la carte 

Oliven 40

Østers, verjus, løg & lime kosho 40

Friterede østers & kimchiremoulade 40

Kartoffel, æg & furikake 90

Rødfisk, kaki, kumquat, citrusvinaigrette & kombu 130

Porre, boghvedekerner, lardo, madagaskar peber & Jurançon 130

Østershatte, sort hvidløg, croutoner, mandel & macadamia 130

Miso kuller, fennikel, pak choi & muslingesauce 220

Ricotta dumplings, brunet smør, æggeblomme & gruyère 185

Pluma, ananas mostarda, flowersprouts, & sobrassada 220

Côte de boeuf, kartoffel, Brillat Savarin, treviso salat, marvben sauce 900 (anbefales til 2 personer) 

Kvæde iscreme, havre, honning & mørk rom 95

Citron posset, brændt citron, amaretto & makroner 95

Mille feuille, chokolade, karl johan, balsamico & marsala sabayonne 95

Tête de Moine, tomatmarmelade & friteret brød 110