7 serveringer 585
–
Artiskokblade, marscapone & citron
Østers, tomatillo, selleri & wasabi
Kartoffel, æg & bonito furikake
Blæksprutte, XO sauce, blåmuslinger, ærter & “chimichurri”
Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce
Havtaske, BBQ, piquillo peber, løg & bearnaise
Rabarber, pistacie & rosé
–
Paring med 5 glas 485
A la carte
Oliven 40
Artiskokblade, marscapone & citron 60
Østers, tomatillo, selleri & wasabi 35
Friterede østers & kimchiremoulade 35
Kartoffel, æg & bonito furikake 90
Blæksprutte, XO sauce, blåmuslinger, ærter & chimichurri 130
Tomat, nektarin, brislinger & løg 120
Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce 190
Ravioli, artiskok, salsiccia, brødkrumme & Briscola al Raboso 190
Havtaske, BBQ, piquillo peber, løg & bearnaise 215
Rabarber, pistacie & rosé 95
Citron posset, brændt citron, amaretto & makroner 95
Chokolademousse, kirsebær, ume blomme & honning 95
Tête de Moine, tomatmarmelade & friteret brød 95