5 serveringer 600 

Rødfisk, kaki, grøn mandarin, citrusvinaigrette & kombu

Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce

Dådyr tartar, løg, hirse & rødbede

Gråand, BBQ østershatte, blommer & szechuan pebersauce

Kvæde iscreme, havre, honning & mørk rom

Paring med 5 glas 485

A la carte 

Oliven 40

Østers, tomatillo, selleri & wasabi 40

Friterede østers & kimchiremoulade 40

Kartoffel, æg & bonito furikake 90

Rødfisk, kaki, grøn mandarin, citrusvinaigrette & kombu 130

Porre, boghvedekerner, lardo, madagaskar peber & Jurançon 130

Dådyr tartar, løg, hirse & rødbede 125

Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce 220

Ravioli, artiskok, salsiccia, brødkrumme & Briscola al Raboso 195

Gråand, BBQ østershatte, blommer & szechuan pebersauce 225

Kvæde iscreme, havre, honning & mørk rom 95

Citron posset, brændt citron, amaretto & makroner 95

Brændt chokoladekage, yoghurtmousse & espresso karamel 95

Tête de Moine, tomatmarmelade & friteret brød 110