6 serveringer 545

østers & juice af grillet peberfrugt

mangalicaskinke

rejer, sommergrønt & løvstikke

rødspætte med agurk, porre & muslingesauce

tatar, pebercreme, parmesan & endive

toast, kantareller, kyllingelevermousse, tyttebær & trøfler

fersken, hindbær, roser & vaniljeis

4 glas vin 385
1 glas champagne + 5 glas vin 575

 

oliven 40

østers & juice af grillet peberfrugt  35

 mangalicaskinke 95

ansjoser, citron & mayonnaise 95

ceviche af torsk, stikkelsbær & hvid soya 95

tatar, pebercreme, parmesan & endive 95

toast, kantareller, kyllingelevermousse, tyttebær & trøfler 165

rejer, sommergrønt & løvstikke 165

rødspætte med agurk, porre & muslingesauce 165

brissel, majs, bacon, ribs & blanquette 175

 

comté 24 mdr. 85

fersken, hindbær, roser & vaniljeis 85

chokoladesorbet, australske vintertrøfler & olivenolie 85