FRANKS MENU

8 SERVERINGER 545,-


Østers med XO sauce, ingefær & sichuan peber
Hummersalat med med syltet krondild, friskost & peberrod
Kroketter af fasanlår med rødbede hoisin & sort sesam
French toast med glaserede kyllingevinger & trøfler

Filet af rødspætte med porre, agurk, Noilly Prat & muslingesauce

Torsk stegt på crouton med karamelliseret gulerodspuré, ventrènce

Fasanbryst med salat a la Waldorf, kastanjer & pebersauce
(med trøffel +50)

Is på ristede ris med kirsebær, mandler & modnet balsamico

1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 475,-
VINMENU 4 GLAS 395,-

SNACKS
Østers med XO sauce, ingefær & sichuan peber pr. stk 35,-
Kroketter af fasanlår med rødbede hoisin & sort sesam 75,-
Cashewnødder med sort peber & sort lime 40,-
Sortfodsskinke 90,-
Oliven 35,-

FORRETTER
Tatar af okse med chipotle, piment & sprød boghvede 110,-
French toast med glaserede kyllingevinger, umeboshi & trøfler 115,-
Karamelliseret jordskokker med røget gåsebryst, kvæder & valnødder 120,-
30g. Gold Caviar fra Gastro Unika med kartoffelrösti & creme fraiche 450.

HOVEDRETTER
Torsk stegt på crouton med karamelliseret gulerodspuré, ventrènce & jus 185,-
Filet af rødspætte med porre, agurk, noilly prat & muslingesauce 175,-
Fasanbryst med salat a la Waldorf, kastanjer & pebersauce 195,- (trøffel +50,-)
Oksemørbrad med svampe, kartoffelpuré & cognac sauce 275,- (trøffel +50,-)

DESSERT & OST
Æbleis med æblekompot, hasselnøddemakron & chantilly 95,-
Is på ristede ris med kirsebær, mandler & modnet balsamico 95,-
Chokolademousse med krokant, kaffecreme, karamel & solbær 95,-
3 oste med sprødt & sødt 120,-