7 serveringer 545

Coppa

Østers, syltet citron & oliven

Blåmuslinger på toast med aioli & salsa verde

Hamachi, stikkelsbær, mandarin, yuzu kosho, ærter & grønne asparges

Hvide asparges, ajo blanco, boquerones, crouton & sesam

Grillet svinenakke af sortfodsgris, tomat & ‘nduja blanquette

Rabarber, hibiscus, ingefær & kefir lime

1 glas champagne + 4 glas vin 485

A la carte

Oliven 40

Coppa 70

Østers, syltet citron & oliven 30 pr. stk.

Friteret østers & kimchi remoulade 35 pr. stk

Blåmuslinger på toast med aioli & salsa verde 95

Hamachi, stikkelsbær, mandarin, yuzu kosho, ærter & grønne asparges 125

Hvide asparges, ajo blanco, boquerones, crouton & sesam  125

Helleflynder, agurk, porre & muslingesauce 170

Gnocchi, morkler, fino sherry & pecorino romano 165

Grillet svinenakke af sortfodsgris, tomat & ‘nduja blanquette 180

Rabarber, hibiscus, ingefær & kefir lime 85

Ristet chokoladekage, yogurtmousse & espressokaramel 85

Comte 30 mdr, brie de meaux, munster, høgelundgaard med knækbrød & sødt 50 pr. stk