7 serveringer 585 

Artiskokblade, marscapone & citron

Østers, tomatillo, selleri & wasabi

Kartoffel, æg & bonito furikake

Blæksprutte, XO sauce, blåmuslinger, ærter & “chimichurri”

Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce

Havtaske, BBQ, piquillo peber, løg & bearnaise

Rabarber, pistacie & rosé

Paring med 5 glas 485

A la carte 

Oliven 40

Artiskokblade, marscapone & citron 60

Østers, tomatillo, selleri & wasabi 35

Friterede østers & kimchiremoulade 35

Kartoffel, æg & bonito furikake 90

Blæksprutte, XO sauce, blåmuslinger, ærter & chimichurri 130

Tomat, nektarin, brislinger & løg 120

Miso kulmule, fennikel, pak choi & muslingesauce 190

Ravioli, artiskok, salsiccia, brødkrumme & Briscola al Raboso 190

Havtaske, BBQ, piquillo peber, løg & bearnaise 215

Rabarber, pistacie & rosé 95

Citron posset, brændt citron, amaretto & makroner 95

Chokolademousse, kirsebær, ume blomme & honning 95

Tête de Moine, tomatmarmelade & friteret brød 95