4 retter 375

ceviche af torsk, stikkelsbær & hvid soya

rødspætte med agurk, porre & noilly prat sauce

grillet lam med grønne asparges, perleløg & ærter

jordbærsorbet, vaniljeis & jordbær


4 glas vin 385

 

 

oliven 40
østers 35
paleta af sortfodsgris 95
ansjoser, citron & mayonnaise 125

ceviche af torsk, stikkelsbær & hvid soya 95
tatar, pebercreme & castelfranco 95
hvide asparges, paleta af sortfodsgris & parmesansauce 165
grillet jomfruhummer, hvidløg, chili & persille 125
rødspætte med agurk, porre & noilly prat sauce 165
grillet lam med grønne asparges, perleløg & ærter 175

comté 24 mdr. 65
pære, yogurt & chartreuse 85
jordbærsorbet, vaniljeis & jordbær 85
chokoladesorbet, australske vintertrøfler & olivenolie 85