4 serveringer 375

helleflynder, æble, broccoli & tørret caviar

tatar, pebercreme, parmesan & radicchio

andebryst, rødbeder, brombær & tamarind

krydret græskarkage, karamel & creme fraiche

4 glas vin 385

____________________________________________

 

7 serveringer 545

østers, agurk & peberrod

mangalicaskinke

helleflynder, æble, broccoli & tørret caviar

rødspætte med agurk, porre & muslingesauce

tatar, pebercreme, parmesan & radicchio

andebryst, rødbeder, brombær & tamarind

krydret græskarkage, karamel & creme fraiche

1 glas champagne + 5 glas vin 575

 

a la carte

 

oliven 40

østers, agurk & peberrod  35

 mangalicaskinke 95

ansjoser, citron & mayonnaise 95

helleflynder, æble, broccoli & tørret caviar 120

tatar, pebercreme, parmesan & radicchio 95

hummer-cappelletti, mascarpone & pinjekerner 145

svampetoast, kyllingelevermousse, tyttebær & trøfler 165

rødspætte med agurk, porre & muslingesauce 165

andebryst, rødbeder, brombær & tamarind 175

pæresorbet, yogurt, chartreuse & citronverbena 85

krydret græskarkage, karamel & creme fraiche 85

chokoladesorbet, sorte trøfler & olivenolie 85

 comté 24 mdr. 85