FRANKS MENU

8 SERVERINGER 545,-


Østers med dobbeltfløde, estragon & champagne
Knivmusling med cremefraiche, kinaradise & ørredrogn
Carpaccio af okse med kastanjer, balsamico & trøffel
French toast med glaserede kyllingevinger & trøffel

Torsk med fiolaro, mandler & karrysauce

Sandart stegt på crouton med karamelliseret gulerodspuré, ventrèche & jus

Pluma af spansk gris med karamelliseret løg, æblekompot & hasselnøddeolie
(trøffel +50,-)

Pæresorbet, verbena & yogurt

1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 475,-
VINMENU 4 GLAS 395,-

SNACKS
Østers med dobbeltfløde, estragon & champagne pr. stk 35,-
Knivmusling med cremefraiche, kinaradise & ørredrogn 60,-
Cashewnødder med sort peber 40,-
Oliven 35,-

FORRETTER
Carpaccio af okse med kastanjer, balsamico & trøffel 125,-
French toast med glaserede kyllingevinger, umeboshi & trøfler 115,-
Karamelliseret jordskokker med røget gåsebryst, kvæder & valnødder 120,-
30g. Gold Caviar fra Gastro Unika med kartoffelrösti & creme fraiche 450.-

HOVEDRETTER
Torsk med fiolaro, mandler & karrysauce 175,-
Sandart stegt på crouton med karamelliseret gulerodspuré, ventrèche & jus 185,-
Pluma af spansk gris med karamelliseret løg, æblekompot & hasselnøddeolie 195,- (trøffel +50,-)
Oksemørbrad med svampe, kartoffelpuré & cognac sauce 275,- (trøffel +50,-)

DESSERT & OST
Pæresorbet, verbena & yogurt 85,-
Isbombe med flødeis, chokolade & bourbonkaramel 115,-
3 oste med sprødt & sødt 120,-