5 serveringer 600
–
Rødfisk, kaki, kumquat, citrusvinaigrette & kombu
Miso kuller fennikel, pak choi & muslingesauce
Østershatte, sort hvidløg, croutoner, mandel & macadamia
Pluma, ananas mostarda, flowersprouts, & sobrassada
Kvæde iscreme, havre, honning & mørk rom
–
Paring med 5 glas 485
A la carte
Oliven 40
Østers, verjus, løg & lime kosho 40
Friterede østers & kimchiremoulade 40
Kartoffel, æg & furikake 90
Rødfisk, kaki, kumquat, citrusvinaigrette & kombu 130
Porre, boghvedekerner, lardo, madagaskar peber & Jurançon 130
Østershatte, sort hvidløg, croutoner, mandel & macadamia 130
Miso kuller, fennikel, pak choi & muslingesauce 220
Ricotta dumplings, brunet smør, æggeblomme & gruyère 185
Pluma, ananas mostarda, flowersprouts, & sobrassada 220
Côte de boeuf, kartoffel, Brillat Savarin, treviso salat, marvben sauce 900 (anbefales til 2 personer)
Kvæde iscreme, havre, honning & mørk rom 95
Citron posset, brændt citron, amaretto & makroner 95
Mille feuille, chokolade, karl johan, balsamico & marsala sabayonne 95
Tête de Moine, tomatmarmelade & friteret brød 110