Luk

Frokostmenu - Restaurant Frank - Moderne bistro i København

4 serveringer 500 
Parring med 4 glas vin 525 
  
Hamachi, blodappelsin, hvid soya, kapers & mandelolie 
Tartar, svampesoya, timutpeber & figner 
Gnocchi, kartoffelsauce, Morkler & havgus 

Kakigori, olivenoliesorbet, ris & bergamotte

 
  
  
A la carte 
Oliven40
Østers, tepache & sanchopeber40
"KFO" Korean fried oyster45
Østers "Rockefeller"50

Langos, Pimenton creme & lomo de vaca

95

 

 
Hamachi, blodappelsin, hvid soya, kapers & mandelolie125
Tartar, svampesoya, timutpeber & figner165
Jomfruhummer, chorizo, græskar & bouillon140
Gnocchi, kartoffelsauce, morkler & havgus165

Pighvar på crouton, munkeskæg, agurk & muslingesauce

195
Dådyr, østershat, morbær & anchopebersauce220
Ribeye-kappe, kartoffel, castelfrancosalat & marvbensauce325
  

Kakigori, olivenoliesorbet, ris & bergamotte

95

Donut, sort kardemomme, calvados & macadamia is

95
Chokoladesorbet, kokosmousse, kokostuille & hvid chokolade95
Panna cotta, Grand manier, vanilje og passionsfrugt95
Tete de Moine, tomatmarmelade & friteret brød110