FRANK’S MENU
8 SERVERINGER 495,-

*
Østers med grønne æbler, lime & koriander
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika
Stenbiderrogn med yuzu, karse & cremefraiche
Foie gras parfait med figner & græskarkerner

*
Hummerravioli med spinat & hummerbisque 
*
Pighvar med morkler, pommes purée & persille
*
Confiteret vagtel med grønne asparges, kantareller & grønne druer
*
Grillet ananas med arme riddere, farinsauce & vaniljeis
*

VINMENU 4 GLAS 325,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 395,-


À LA CARTE


SNACKS

Østers med rødvinsvinaigrette 35,- pr. stk.
Østers med grønne æbler, lime & koriander 35,- pr. stk.
Foie gras parfait med figner & græskarkerner 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 55,-
Tartar på okse med løvstikke, asier & sarawak-peber 75,-
Stenbiderrogn med yuzu, karse & cremefraiche 75,-
“ROGN” Caviar 30g. med æbleskiver og creme fraiche. Baerii/Oscietra 345,-/445,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med citrontimian & vesterhavsost 135,-
Hummerravioli med spinat & hummerbisque 125,-
Pighvar med morkler
, pommes purée & persille 175,-
Havtaske med søde løg, gruyère & sauce på ingefær, lime & soya
Hummerhale med barbecue
, græskar & kokosmælk 175,-
Confiteret vagtel med grønne asparges, kantareller & grønne druer 155,-
Ribeye med palmekål, trøffel & sauce bordelaise 175-

SØDT
Chokoladetærte med
 karamel, earl grey & hasselnøddeis 95,-
Yoghurtis med marengs, verbena, yuzu & havre-crumble 95,-
Grillet ananas med arme riddere, farinsauce & vaniljeis 95,-