FRANK’S MENU
8 SERVERINGER 495,-

*
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika
Sprøde fjordrejer med porrecreme & eddikepulver
Tartar på okse med syltede asier, tomat & sennep
Foie gras parfait med figner & græskarkerner
*
Blæksprutte med skagen skinke, mandler, trøffel & muslinge sauce
*
Pighvar med knoldselleri, persille & vesterhavsost
*
Grillet svinenakke med barbecue, sommerporrer,  oliven & sauce
*
Hyldebærmousse med saltet karamel, kakao & gran
*

VINMENU 4 GLAS 350,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 425,-


À LA CARTE


SNACKS

Østers med rødvinsvinaigrette 35,- pr. stk.
Østers med grønne æbler, lime & koriander 35,- pr. stk.

Sprøde fjordrejer med porrecreme & eddikepulver 55,-
Foie gras parfait med figner & græskarkerner 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 55,-
Tartar på okse med syltede grønne jordbær, ramsløg & sennep 75,-
“ROGN” Caviar 30g. med æbleskiver og creme fraiche. Baerii/Oscietra 345,-/445,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med citrontimian & vesterhavsost 135,-
Blæksprutte med skagen skinke, madler, trøffel & muslinge sauce 145,-
Pighvar med knoldselleri, persille & vesterhavsost 185,-
Hummerhale med barbecue, græskar & kokosmælk 185,-
Vagtel med stegt foie gras, solbær & endive 275,-
Grillet svinenakke med barbecue, sommerporrer, oliven & sauce 165,-

SØDT
Chokoladeis med brombær & chokolade 95,-
Hyldebærmousse med saltet karamel, kakao & gran 95,-
Grillet fersken med ymeris stikkelsbær, sake & mynte 95,-
4 oste med sødt & knækbrød 125,-