FRANK’S MENU

8 SERVERINGER 545,-

*
Østers med mandarin, soya & lime
Krustade med hummersalat & glaskål
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika

Andelever kvædekompot, fennikelfrø & sprødt kål
*
Blæksprutte med Skagen skinke, mandler, rosenkål & muslingesauce
*
Sandart med lardo, morkler, perleløg & oliven-blanquette
*
Grillet bavette med jordskokkepuré, sichuanpeber & syltet ingefær
*
Tarte tatin med vaniljeis & brun farin sauce
*

VINMENU 4 GLAS 395,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 475,-


À LA CARTE


SNACKS

Østers med rødvinsvinaigrette 35,- pr. stk.
Østers med mandarin, soya & lime 35,- pr. stk.
Krustader med hummersalat & glaskål 65,-
Andelever med kvædekompot, fennikelfrø & sprødt kål 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 65,-
Tatar på okse med syltede asier, tomat & sennep 75,-
“ROGN” Caviar 30g. med creme fraiche & det gode råd. Baerii/Oscietra 345,-/445,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med sort trøffel & vesterhavsost 175,-
Blæksprutte med Skagen skinke, mandler, rosenkål & muslingesauce 155,-

Sandart med lardo, morkler, perleløg & olivenblanquette 175,-
Hummerhale med barbecue, græskar & kokosmælk 195,-
Grillet bavette med jordskokkepuré, sichuanpeber & syltet ingefær 165,-

SØDT
Chokoladeis med kirsebær & chokolade 95,-

Tarte tatin med vaniljeis & brun farin sauce 95,-
4 oste med sødt & knækbrød 125,-