FRANK’S MENU
8 SERVERINGER 495,-

*
Ceviche på torsk med hestebønner, saltede citroner, lime & creme fraiche
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika
Tartar på okse med syltede grønne jordbær, ramsløg & sennep
Foie gras parfait med figner & græskarkerner

*
Pighvar med grillet hvid asparges,  ægte sauce & macadamianødder
*
Hummerraviolo med spinat & hummerbisque 
*
Grillet svinenakke med barbecue,  sommerporrer,  oliven & sauce
*
Grillet ananas med arme riddere, farinsauce & vaniljeis
*

VINMENU 4 GLAS 325,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 395,-


À LA CARTE


SNACKS

Østers med rødvinsvinaigrette 35,- pr. stk.
Østers med grønne æbler, lime & koriander 35,- pr. stk.
Ceviche på torsk med hestebønner, saltede citroner, lime & creme fraiche
Foie gras parfait med figner & græskarkerner 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 55,-
Tartar på okse med syltede grønne jordbær, ramsløg & sennep 75,-
“ROGN” Caviar 30g. med æbleskiver og creme fraiche. Baerii/Oscietra 345,-/445,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med citrontimian & vesterhavsost 135,-
Hummerraviolo med spinat & hummerbisque 125,-
Pighvar med grillet hvid asparges,  ægte sauce & macadamianødder 185,-
Hummerhale med barbecue
, græskar & kokosmælk 185,-
Grillet vagtel med sommergrønt, kantareller & smørsauce 155,-
Grillet svinenakke med barbecue, sommerporrer, oliven & sauce 165,-

SØDT
Chokoladetærte med
 karamel, earl grey & hasselnøddeis 95,-
Hindbærsorbet med hvid chokolade creme & hybenrose 95,-
Grillet ananas med arme riddere, farinsauce & vaniljeis 95,-