FRANK’S MENU
8 SERVERINGER 495,-

*
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika
Friteret og grillet jomfruhummer med barbecue & wasabi
Foie gras parfait med figner & græskarkerner
*
Tomatconsommé med friske tomater, syltet løvstikke & skagen skinke
*
Pighvar med hestebønner, ærter, ribs & pighvarfumé
*
Grillet svinenakke med barbecue, sommerporrer,  oliven & sauce
*
Koldskålsfromage med hindbærsorbet, hybenrose & kammerjunker
*

VINMENU 4 GLAS 350,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 425,-


À LA CARTE


SNACKS

Østers med rødvinsvinaigrette 35,- pr. stk.
Østers med grønne æbler, lime & koriander 35,- pr. stk.

Friteret og grillet jomfruhummer med barbecue & wasabi 95,-
Foie gras parfait med figner & græskarkerner 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 55,-
Tartar på okse med syltede grønne jordbær, ramsløg & sennep 75,-
“ROGN” Caviar 30g. med æbleskiver og creme fraiche. Baerii/Oscietra 345,-/445,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med citrontimian & vesterhavsost 135,-
Tomatconsommé med friske tomater, løvstikke & skagen skinke 115,-
Pighvar med hestebønner, ærter, ribs og pighvarfumé 185,-
Hummerhale med barbecue, græskar & kokosmælk 185,-
Vagtel med stegt foie gras, solbær & endive 275,-
Grillet svinenakke med barbecue, sommerporrer, oliven & sauce 165,-

SØDT
Chokoladetærte med
 karamel, earl grey & hasselnøddeis 95,-
Koldskålsfromage med hindbærsorbet, hybenrose & kammerjunker 95,-
Grillet ananas med arme riddere, farinsauce & vaniljeis 95,-
4 oste med sødt & knækbrød 125,-