FRANK’S MENU
8 SERVERINGER 485,-

*
Østers med hybenrose & agurk
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika
Ceviche af torsk med saltede citroner & yuzu
Foie gras parfait med solbær & reduceret portvin

*
Hummerravioli med spinat & hummerbisque 
*
Pighvar med morkler, pommes purée & persille
*
Unghane med æble, selleri, hyldebær & endive
*
Yoghurtis med marengs, verbena, yuzu & mandel-crumble
*

VINMENU 4 GLAS 325,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 395,-

 

À LA CARTE


SNACKS

Østers med rødvinsvinaigrette eller hybenrose & agurk 35,- pr. stk.
Foie gras parfait med solbær & reduceret portvin 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 55,-
Tartar på okse med løvstikke, asier & sarawak-peber 75,-
Ceviche af torsk med saltede citroner & yuzu 85,-
“ROGN” Caviar 30g. med æbleskiver og creme fraiche. Baerii/Oscietra 345,-/445,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med citrontimian & vesterhavsost 135,-
Hummerravioli med spinat & hummerbisque 145,-
Pighvar med morkler
, pommes purée & persille 175,-
Hummerhale med barbecue
, græskar & kokosmælk 175,-
Unghane med æble
, hyldebær & endivie 155,-
Vol-au-vent med kanin
, selleri & sort trompetsvamp 145,-
Ribeye med palmekål, trøffel & sauce bordelaise 175-

SØDT
Chokoladetærte med
 karamel, earl grey & hasselnøddeis 95,-
Yoghurtis med marengs, verbena, yuzu & mandel-crumble 95,-
Beruset brioche, passionsfrugt & vaniljeis 95,-