FRANKS MENU

8 SERVERINGER 545,-


Østers med tomat, basilikum & olivenolie
Helleflyndertartar med brændte løg
, cremefraiche & grønne tomater
Paleta Iberico de Bellota med cantaloupmelon
, pinjekerner & lageret balsamico
French toast med glaserede kyllingevinger & trøfler

Filet af rødspætte med porre
, agurk, Noilly Prat & muslingesauce

Hummer med græskar
, abrikoser & piment d’espelette

Pluma af sortfodsgris med kantareller
, majs & karamelliseret hvidløg

Lemon curd iscreme med citrongranité
, sablé & marengs

1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 475,-
VINMENU 4 GLAS 395,- 

_______________________________________________________________________________________________


À LA CARTE


SNACKS
Østers med tomat
, basilikum & olivenolie pr. stk 35,-
Cashewnødder med sort peber & sort lime 40,-
Paleta Iberico de Bellota 90,-
Arbequines oliven 35,-


FORRETTER

French toast med glaserede kyllingevinger, umeboshi & trøfler 115,-
Paleta Iberico de Bellota med cantaloupmelon
, pinjekerner & lageret balsamico 120,-
Helleflyndertatar med brændte løg
, creme fraiche & grønne tomater 110,-
Gold Caviar fra Gastro Unika med nye kartofler
, creme fraiche & løvstikke 195.-


HOVEDRETTER

Hummer med græskar, abrikoser & piment d’espelette 195,-
Filet af rødspætte med porre
, agurk, Noilly Prat & muslingesauce 175,-
Pluma af sortfodsgris gris med kantareller
, majs & karamelliseret hvidløg 195,-
Kalvemørbrad med andeleversmør
, brioche, australske trøfler & madeira sauce  275,-


DESSERT & OST

Lemon curd iscreme med citrongranité, sablé & marengs 95,-
Chokolademousse med mandel-nougatine
, kaffecreme, karamel & solbær 95,-
L’Etivaz med valnødder & sherry 110,-