FRANK’S MENU

8 SERVERINGER 545,-


Østers med lime, æble & koriander
Krustade med tartar, syltede chili, røget tomat & koriander
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika

Andelever kvædekompot, fennikelfrø & sprødt kål

Helleflynder med ærter, perleløg, lammebacon & fiske fumé

Grillet jomfruhummer med tomater, fennikel, basilikum & bisque

Bavette med broccoliskud, morkler & sauce på gedefriskost & purløg

Jordbærmed hyldeblomstis, yuzu & koldskålsfromage

VINMENU 4 GLAS 395,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 475,-

_______________________________________________________________________________________________


À LA CARTE

SNACKS
Østers med rødvinsvinaigrette 35,- pr. stk.
Østers med lime, æble & koriander 35,- pr. stk.

Andelever med kvædekompot, fennikelfrø & sprødt kål 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 65,-
Tatar på okse med syltede chili, røget tomat & koriander75,-
“ROGN” Baerii caviar 30g. med creme fraiche & det gode råd 345,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med citrontimian & vesterhavsost 175,-
Pighvar med pommes puré, persille & morkelsauce 185,-
Helleflynder med ærter, perleløg, lammebacon & fiskefumé 175,-
Grillet jomfruhummer med tomater, fennikel, basilikum & bisque 165,-
Hummerhale med barbecue, græskar & kokosmælk 195,-
Grillet bavette med broccoliskud, morkler & sauce på gedefriskost & purløg 185,-

SØDT
Mælkeis med rabarberkompot, karamel & pistacie 95,-
Jordbær med hyldeblomstis, yuzu & koldkålsfromage 95,-
Fersken & nektarin tarte tatin med vaniljecreme & hindbær 95,-