FRANK’S MENU

8 SERVERINGER 545,-


Østers med mandarin, soya & lime
Krustade med tartar, syltede chili, røget tomat & koriander
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika

Andelever kvædekompot, fennikelfrø & sprødt kål

Helleflynder med hvide asparges, ribs, ramsløg & letrøget beurre blanc

Grønne asparges med morkler, comté & sherrysauce

Confiteret kylling med sommerkål, æbler & svampebouillon

Mælkeis med rabarberkompot, karamel & pistacie

VINMENU 4 GLAS 395,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 475,-

_______________________________________________________________________________________________


À LA CARTE

SNACKS
Østers med rødvinsvinaigrette 35,- pr. stk.
Østers med mandarin, soya & lime 35,- pr. stk.

Andelever med kvædekompot, fennikelfrø & sprødt kål 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 65,-
Tatar på okse med syltede chili, røget tomat & koriander75,-
“ROGN” Baerii caviar 30g. med creme fraiche & det gode råd 345,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med citrontimian & vesterhavsost 175,-
Rejer med hvide asparges & hollandaise 175,-
Pighvar med pommes puré, persille & morkelsauce 185,-

Helleflynder med hvide asparges, ribs, ramsløg & letrøget beurre blanc 175,-
Grønne asparges med morkler, comté & sherrysauce 165,-
Hummerhale med barbecue, græskar & kokosmælk 195,-
Confiteret kylling med sommerkål, æbler & svampeboullion 165,-

SØDT
Mælkeis med rabarberkompot, karamel & pistacie 95,-
Rom- & rosinis med jordskokker, nougatine & mørkchokolade 95,-
Tarte tatin med vaniljeis & brun farin sauce 95,-