FRANK’S MENU

8 SERVERINGER 545,-

*
Krustade med hummersalat & kålrabi
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika
Tartar på okse med syltede asier, tomat & sennep

Foie gras parfait med figner & græskarkerner
*
Blæksprutte med skagen skinke, mandler, trøffel & muslinge sauce
*
Sandart med knoldselleri, persille & vesterhavsost
*
Gråand med jordskok, sichuanpeber & syltet ingefær
*
Tarte tatin med vaniljeis & brun farin sauce
*

VINMENU 4 GLAS 395,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 475,-


À LA CARTE


SNACKS

Østers med rødvinsvinaigrette 35,- pr. stk.
Østers med grønne æbler, lime & koriander 35,- pr. stk.
Krustader med hummersalat & kålrabi 65,-
Foie gras parfait med figner & græskarkerner 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 65,-
Tartar på okse med syltede asier, tomat & sennep 75,-
“ROGN” Caviar 30g. med æbleskiver og creme fraiche. Baerii/Oscietra 345,-/445,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med citrontimian & vesterhavsost 145,-
Blæksprutte med skagen skinke, mandler, trøffel & muslinge sauce 155,-

Sandart med knoldselleri, persille & vesterhavsost 175,-
Hummerhale med barbecue, græskar & kokosmælk 195,-
Vagtel med stegt foie gras, solbær & endive 275,-

Gråand med jordskok, sichuanpeber & syltet ingefær 165,-

SØDT
Chokoladeis med brombær & chokolade 95,-

Tarte tatin med vaniljeis & brun farin sauce 95,-
4 oste med sødt & knækbrød 125,-