FRANK’S MENU

8 SERVERINGER 545,-


Østers med mandarin, soya & lime
Krustade med hummersalat & glaskål
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika

Andelever kvædekompot, fennikelfrø & sprødt kål

Helleflynder med hvide asparges, stenbiderrogn & beurre blanc

Hummer med tomat, forårsløg, saltet citron & hummerbisque

Grillet lammerack med grønne asparges, ærter & pistacie

Rom- & rosinis med jordskokker, nougatine & mørkchokolade

VINMENU 4 GLAS 395,-
1 GLAS CHAMPAGNE & VINMENU 4 GLAS 475,-

_______________________________________________________________________________________________


FRANK’S KLASSIKERE

6 SERVERINGER 995,-


2 østers med mandarin, soya & lime
30g. Baeri caviar fra ROGN med creme fraiche & “Gode råd”


Hummerhale med barbecue, græskar, & kokosmælk

Pighvar med pommes puré, persille & morkelsauce

Karamelliseret løgtærte med citrontimian & sauce på vesterhavsost

Tarte tatin med vaniljeis & brun farin sauce

VINMENU Á 5 GLAS 475,-

_______________________________________________________________________________________________


À LA CARTE

SNACKS
Østers med rødvinsvinaigrette 35,- pr. stk.
Østers med mandarin, soya & lime 35,- pr. stk.
Krustader med hummersalat & glaskål 65,-
Andelever med kvædekompot, fennikelfrø & sprødt kål 85,-
Taramasalata med syltede perleløg & røget paprika 65,-
Tatar på okse med syltede asier, tomat & sennep 75,-
“ROGN” Caviar 30g. med creme fraiche & det gode råd. Baerii/Oscietra 345,-/445,-

RETTER
Karamelliseret løgtærte med citrontimian & vesterhavsost 175,-
Rejer med hvide asparges & hollandaise 250,-
Helleflynder med hvide asparges, stenbiderrogn & beurre blanc 175,-

Hummer med tomat, forårsløg, saltet citron & hummerbisque 175,-
Hummerhale med barbecue, græskar & kokosmælk 195,-
Grillet lammerack med grønne asparges, ærter & pistacie 165,-

SØDT
Rom- & rosinis med jordskokker, nougatine & mørkchokolade 95,-

Blodappelsinsorbet med mandler, hvid chokolade & verbena 95,-
Tarte tatin med vaniljeis & brun farin sauce 95,-
4 oste med sødt & knækbrød 125,-